Ledig tjänst Företagssköterska / Sjuksköterska


Söker 

FÖRETAGSSKÖTERSKA/SJUKSKÖTERSKA

Till vår verksamhet i Värnamo.


Du som söker

För att arbeta hos oss måste Du trivas med att arbeta i team och ha som mål att förbättra hälsa och arbetsmiljö för våra kunder.   Vill du dessutom vara med och utveckla vår företagshälsa så har vi spännande uppgifter för Dig.

 

Vi söker Dig som är utbildad företagssköterska/legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av företagshälsa är självklart meriterande.

 

Som företagssköterska arbetar Du nära våra kunder både på plats hos kunderna och på vår mottagning, tillsammans med övriga medarbetare på vår företagshälsa.  Du kommer att arbeta med förebyggande arbete, arbetsmiljö, hälsokontroller, rehabilitering, rådgivning, samtal och lagstadgade undersökningar. Vi använder SICKAN som vårt sjuk- och friskanmälningssystem.  Vi arbetar dagtid och vi har stor möjlighet att planera vår dag.

Tjänstgöringsgraden är heltid men kan diskuteras.

 

Vill Du veta mer hör av Dig till Anna-Lena Häljestig, Enhetschef, tel. 073-801 01 29 eller Anders Bergström, VD, tel. 070-676 52 79 eller

 

Din ansökan vill vi ha senast 28 februari via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Intervjuer sker löpande så skicka in Din ansökan redan nu!

 

Avonova Apladalen är ett lokalt och komplett sjukvårds- och hälsoföretag som främst arbetar i Värnamo och Vaggeryds kommuner. Vår företagshälsa finns med bas i Värnamo och Skillingaryd. Vårt team består av företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer, arbetsmiljöingenjör, psykolog, beteendevetare, drogterapeut, organisationskonsult och administrativ personal.
Avonova Apladalen är certifierade enligt ISO 9001:1 och AFS 2001:1.

Vi önskar alla våra kunder en riktigt trevlig sommar!

Vi önskar alla våra kunder en riktigt trevlig sommar!

Under vecka 28 - 31 har många av våra medarbetare semester men det finns alltid en företagssköterska på plats och SICKAN fungerar som vanligt under hela sommaren!